Litteraturkreds

Nysgerrig på tekster?

I foråret 2021 åbner den nye litteraturkreds ved Ravnsbjergkirken.

Det er tidligere domprovst i Viborg Arndt Jessen Hansen der har taget initiativ til og leder litteraturkredsen. Arndt lægger op til, at den nye litteraturkreds skal have fokus på nyere dansk litteratur. Det skal ikke være specielt kirkelig eller kristelig litteratur, men et forsøg på at beskæftige sig med litteratur, som har kvalitet.

"Al god litteratur sætter de store spørgsmål på dagsordenen" siger Arndt.

Han har allerede forslag til, hvad der skal læses i den nye litteraturkreds, men netop forslag, idet deltagerne skal have mulighed for at være medbestemmende. En del af de forfattere, der har udsendt bøger i løbet af efteråret, vil være oplagte; Ida Jessen, Jens Smærup Sørensen, Jens Christian Grøndahl, Knud Ove Knausgaard, m.fl.

Man behøver ikke særlige forudsætninger for at være med; Alle er velkomne! Fra tidligere læsegrupper har Arndt netop erfaring med, hvor berigende det er at drøfte læsefrugterne med hinanden. Hvad den ene ikke har set, har den anden haft øje for.

Der er gratis adgang, alle bliver budt på kaffe/the og vi synger fra Højskolesangbogen.

Vi mødes den sidste tirsdag i måneden og begynder i løbet af foråret 2021.