Strikkeriet

Kom og strik eller hækl med os!

Strikkeriet åbner mandag d. 25. maj kl. 13.30-15.00
Vi mødes i terrassestuen, hvor der er lidt mere plads og det bliver uden servering, men vi vil så gerne se jer og høre, hvordan I har det. Måske håndarbejdet har hobet sig op, der er brug for nye forsyninger eller trang til en snak om stort og småt.

______________________________________________________

Strikkeriet er et åbent mødested for alle, der gerne vil strikke eller hækle til gavn for andre. Du er velkommen, uanset hvordan du strikker. Der strikkes alt fra halstørklæder af ene retmasker til trøjer i avancerede mønstre. Alt duer. Garnet, vi bruger, er rester, vi får foræret af folk i sognet. Tøj og tæpper sendes til nødlidende og fattige ude i verden via organisationer, vi har tillid til.

P.t. er vi 15 kvinder, der kommer mere eller mindre fast. Vi kommer, når det passer ind i kalenderen.

Strikkeriet holder åbent hver mandag bortset fra ferieperioder. Strikkeriet ledes af Kirke- og Kulturmedarbejderen, som kan kontaktes for yderligere oplysninger.

Mødetid: Mandage kl. 13.30-15.00
(lukket i skolernes ferier og på helligdage)

Sted: Sognegårdens underetagen
(indgang fra stien ved græsplænerne)

Pris: Gratis

Kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Mona for mere information

Strikkeriets fremvisning og udsalg

To gange om året viser Strikkeriet deres fine håndarbejde frem i forbindelse med en gudstjeneste. Her er der mulighed for at se noget af det strikkedamerne har produceret, samt måske købe en ting med hjem og støtte det gode projekt.

Alt overskuddet går til Sarons Slette, som sørger for at vores håndarbejde kommer ud til nødstedte i Østeuropa.