En hyggestund med dit barn

Ravnsbjergkirken tilbyder babysalmesang til de mindste og deres forældre.
Næste hold begynder d. 12. august kl. 10.30-11.30 og fortsætter de efterfølgende onsdage med 8 gange i alt.

Forløbet vil være det samme hver gang - Ca. 30 minutter med salmesang, ord og sanselighed for store og små, og derefter drikker vi kaffe/the sammen.

I mors eller fars trygge favn nyder børnene vores flotte kirkerum til lyden af de voksnes sang og musik.

Vi laver tegn og øvelser eller bruger forskellige rekvisitter mens vi synger salmer, fx "I Østen stiger solen op", "Lysets engel" eller "Du, som har tændt millioner af stjerner" og så skal vi rundt i kirkerummet, danse, tænde lys, blæse sæbebobler, massere og kigge på stjerner.

Det er erfaringen hidtil, at børnene elsker det! Det rolige tempo, gentagelserne, nærværet og stemningen.
Det er også en mulighed for at forælder og barn bliver fortrolige med kirkerummet og finder rum for store tanker og følelser, som er helt naturlige under barsel.

Børnenes alder skal være ca. 2 - 6 måneder ved start.
- Du kender dit barn bedst og ved hvornår det er et godt tidspunkt for jer.
Holdet lukkes ved 10 tilmeldte, så det ikke bliver for overvældende.
Forældre og spædbørn fra sognet har første prioritet, det kræver ingen forudsætninger og det er gratis at deltage.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn.

De bedste hilsner kirke- og kulturmedarbejder Mona. Kontakt mig for spørgsmål eller tilmelding.
Tlf. 24213328 // kk@ravnsbjergkirken.dk )

Julie har gået til Babysalmesang i Ravnsbjergkirken og siger om det:

Babysalmesang har for min datter og jeg været en stor fornøjelse, og det er noget, vi har set frem til hver uge. Det at være sammen omkring sang i kirkerummet skaber en særlig nærhed, ro og behagelig atmosfære, og det er skønt at se, hvor meget barnet får ud af dette i fællesskab med andre børn.

Det at vi har fulgt et fast program med de samme sange fra gang til gang har givet genkendelighed og tryghed, og det har givet plads til virkelig at nyde de behagelige stunder, som babysalmesang skaber. Babysalmesang kan i høj grad anbefales!

Anja har gået til babysalmesang med sin datter og skriver:

Jeg har nydt at gå til Babysamlesang med min datter, ligeså meget som hun har.
En skøn time med nærhed og oplevelser for os begge, hvilket har givet gode muligheder for sang og stimulering hjemme også. Der er plads til alle i alle aldre, det hele er bare så dejlig afslappet.
Ved at det er samme lille gruppe, skabes også samvær og tryghed ved hinanden.
Vi har nydt det så meget, at vi tager en omgang mere.