Musikalsk Legestue

Syng og leg med jævnaldrende

Legestuen i Ravnsbjergkirken er åben hver torsdag, dog ikke i skoleferier.

Vi mødes i sognegårdens underetage kl. 10.00-12.00. Legestuen er en mulighed for at mødes med andre forældre og børn i alderen ca. 6 mdr. til 3 år. De første 30 minutter er der fælles sang og leg. Vi synger rytmiske sange, navnesange, kirkelige sange og salmer. Bagefter finder vi legetøjet frem og der er tid til at nyde den medbragte madpakke eller en kop kaffe/the. Der er puslebord, mikroovn og elkedel til rådighed.

Tilmelding er ikke nødvendig. I er altid velkomne!

Vil du vide mere så kontakt kirke- og kulturmedarbejder Mona på tlf. 24 21 33 28 eller kk@ravnsbjergkirken.dk

Vi tager selvfølgelig højde for anbefalingerne for covid-19. Derfor synger vi kun få sange til en start med 2 meters afstand. Desuden har de voksne i denne tid et særligt ansvar for både at passe på sig selv og hinanden.