Spaghettigudstjeneste

Spaghettigudstjeneste er en god fælles familieoplevelse. Her kan alle være med – også de alleryngste.

Vi begynder med en kort gudstjeneste i Ravnsbjergkirken kl. 17.00 med fortælling, børnevenlige salmer, lystænding, Fadervor og velsignelse. Herefter går vi ind i mødesalen, hvor der er pasta og kødsovs til både store og små. Vi slutter med en aftensang senest kl. 18.30.

Gudstjeneste og fællesspisning er særligt tilrettelagt for familier med mindre børn, men alle er hjerteligt velkomne til at være med. Spaghetti-gudstjenester er en mulighed for at komme i kirke med dine børn på deres præmisser.

Det er gratis at deltage i både gudstjeneste og fællesspisning.

I denne sæson 2018-2019 er det overordnede tema farver og vi vil hver gang tale om farvers betydning og vi hører en bibelfortælling, der passer til dagens farve.

Datoer for foråret 2019:

30. januar: Sort
27. februar: Lilla
27. marts: Gul
22. maj: Hvid

Desuden er der to højmesser om året, hvor der laves særligt program for børnene:

Søndag d. 23. september kl.10: Høstgudstjeneste
Søndag d. 3. marts kl. 10: Fastelavnsgudstjeneste

Så er der juletræsfest med dans om juletræet, sang, lege og godteposer:

Fredag d. 28. december kl. 15-16.30: Juletræsfest i mødesalen

Og der er mulighed for at komme på Familieweekend i foråret 2019