Spaghettigudstjeneste

Spaghettigudstjeneste er en god fælles familieoplevelse. Her kan alle være med – også de alleryngste.

Vi begynder med en kort gudstjeneste i Ravnsbjergkirken kl. 17.00 med fortælling, børnevenlige salmer, lystænding, Fadervor og velsignelse. Herefter går vi ind i mødesalen, hvor der er pasta og kødsovs til både store og små. Vi slutter med en aftensang senest kl. 18.30.

Gudstjeneste og fællesspisning er særligt tilrettelagt for familier med mindre børn, men alle er hjerteligt velkomne til at være med. Spaghetti-gudstjenester er en mulighed for at komme i kirke med dine børn på deres præmisser.

Det er gratis at deltage i både gudstjeneste og fællesspisning.

Spaghettigudstjenester holder sommerferie indtil september, hvor vi vender stærkt tilbage!

Datoer for efteråret 2019:

Onsdag d. 11. september
Onsdag d. 23. oktober
Onsdag d. 27. november

Desuden er der to højmesser om året, hvor der laves særligt program for børnene:

- Høstgudstjeneste, hvor børn bærer frugt/grønt ind i begyndelsen af gudstjenesten
- Fastelavnsgudstjeneste, hvor børn og voksne er velkomne udklædte og vi slår katten af tønden

Derudover er der juletræsfest med dans om juletræet, sang, lege og godteposer:
Det er altid d. 28. december kl. 15-16.30 i mødesalen

Og der er desuden mulighed for at komme til familiedag i maj måned.

11sep kl. 17:00

23okt kl. 17:00