Stikkeri

Strik tæpper, trøjer, tørklæder til fattige og nødlidende børn og familier

Strikkeriet er et åbent mødested for alle, der gerne vil strikke eller hækle til gavn for andre. Du er velkommen, uanset hvordan du strikker. Der strikkes alt fra halstørklæder af ene retmasker til trøjer i avancerede mønstre. Alt duer. Garnet, vi bruger, er rester, vi får foræret af folk i sognet. Tøj og tæpper sendes til nødlidende og fattige ude i verden via organisationer, vi har tillid til.

P.t. er vi 15 kvinder, der kommer mere eller mindre fast. Vi kommer, når det passer ind i kalenderen.

Strikkeriet holder åbent hver mandag bortset fra ferieperioder. Strikkeriet ledes af Kirke- og Kulturmedarbejderen, som kan kontaktes for yderligere oplysninger.

Mødetid: Mandage kl. 13.30-15.30
(lukket i skolernes ferier og på helligdage)

Sted: Sognegårdens underetagen
(indgang fra stien ved græsplænerne)

Pris: Gratis

Kontakt Kirke- og kulturmedabrbejder Mona Solsø for mere information

Strikkeriets fremvisning og udsalg

Søndag d. 31. marts viser Strikkeriet alt deres flotte håndarbejde efter gudstjenesten. Der er åbent fra ca. 11-12. Kom og se de smukke tæpper og sjaler, køb et par sokker, et babytæppe eller lign. til en nær ven.

Alt overskuddet går til Sarons Slette, som sørger for at vores håndarbejde kommer ud til nødstedte i Østeuropa.