Stikkeri

Strik tæpper, trøjer, tørklæder til fattige og nødlidende børn og familier

Strikkeriet er et åbent mødested for alle, der gerne vil strikke eller hækle til gavn for andre. Du er velkommen, uanset hvordan du strikker. Der strikkes alt fra halstørklæder af ene retmasker til trøjer i avancerede mønstre. Alt duer. Garnet, vi bruger, er rester, vi får foræret af folk i sognet. Tøj og tæpper sendes til nødlidende og fattige ude i verden via organisationer, vi har tillid til.

P.t. er vi 15 kvinder, der kommer mere eller mindre fast. Vi kommer, når det passer ind i kalenderen.

Strikkeriet holder åbent hver mandag bortset fra ferieperioder. Strikkeriet ledes af Kirke- og Kulturmedarbejderen, som kan kontaktes for yderligere oplysninger.

Mødetid: Mandage kl. 13.30-15.30
(lukket i skolernes ferier og på helligdage)

Sted: Sognegårdens underetagen
(indgang fra stien ved græsplænerne)

Pris: Gratis

Kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Nanna Munk Petersen for mere information

Strikkeriets fremvisning og udsalg

Strikkeriet viser deres færdige tøj og tæpper frem søndag d. 13. oktober (!) i til loppemarked i Vibycentret. Her er der mulighed for at se noget af det strikkedamerne har produceret, samt måske købe en ting med hjem og støtte det gode projekt.

Alt overskuddet går til Sarons Slette, som sørger for at vores håndarbejde kommer ud til nødstedte i Østeuropa.