Dåb og Navngivning

Når dit barn skal have navn

Navngivning
Barnet skal have navn senest 6 måneder efter fødslen, enten ved dåb eller navngivning. Navngivning sker via www.borger.dk med NemID. Reglerne for fornavne, mellemnavne og efternavne kan findes på Familiestyrelsens hjemmeside www.familiestyrelsen.dk/navne

Dåb
Børn kan også navngives ved dåb. I Ravnsbjergkirken kan man blive døbt ved Højmesse om søndagen eller ved lørdagsgudstjeneste ca. hver 2. måned. Dato for dåben aftales med kirkekontoret på tlf. 86 28 11 88. Barnets navn oplyses sammen med navn og adresse på faddere. Barnet skal have mellem 2 og 5 faddere. Fadderne skal være over konfirmationsalderen og være kristent døbt. Når dåbsdagen nærmer sig, ringer præsten og aftaler et møde med dåbsforældrene.

Man kan blive døbt som barn, ung eller voksen. Ønsker man dåb på et andet tidspunkt end ved gudstjenester om lørdagen og søndagen, er der ind imellem mulighed for drop-in dåb. Ring til en af præsterne, for at høre mere.